VEGAGATAN 26

På söder i Visby

OM LÄGENHETEN


Lägenheten är på 82 m2 fördelat på 2 våningsplan med kök och vardagsrum på nedre plan medan badrum och sovrummen ligger avskillt på övre plan. Det finns trådlöst wifi i hela lägenheten och varje rum har ett stort fönster med persienn och vädringsläge.


Lägenheten är precis nyrenoverad. Vi har försökt att göra den så ljus och luftig som möjligt, men ändå ha kvar någon lite detalj från 50-talet då huset byggdes.


NEDRE PLAN

Köket innehåller det som behövs för att kunna laga mat och ha det trevligt. Det finns ugn, micro, spishäll, diskmaskin och kyl/frys. Köket har ett matbord med stolar för 6 personer.


Vardagsrummet ligger brevid köket. Här finns en soffa med bord, tv och dvd-spelare. Kanalpaketet på tvn är ComHems grundutbud. I vardagsrummet finns en öppen spis, som det tyvärr är eldningsförbud i.

Från vardagsrummet kommer du ut på terrassen samt till övervåningen.


Klicka här för att se en film som visar nedre plan.


ÖVRE PLAN

Badrummet är helkaklat med klinkersgolv. Här finns dusch, toalett, handfat och handdukstork. Det finns även ett litet skåp där nessesär mm kan förvaras.


Stora sovrummet har 2 sängar med bredd 105 cm. Dessa kan lätt ställas ihop till en stor dubbelsäng om så önskas. Det finns en garderob för hängande kläder och en byrå.


Lilla sovrummet har 2 sängar, med bredd 80 cm respektive 90 cm. Dessa kan lätt ställas ihop till en dubbelsäng om så önskas. Det finns 2 garderober för hängande kläder.


Kontoret har vi gjort om till sovrum. Vi kallar det fortfarande för kontoret, då gammelmorfar har haft detta som sitt kontor i över 40 år, och vi vill ha kvar lite av hans anda. Här finns 2 sängar med bredd 90 cm. Dessa kan lätt ställas ihop till en dubbelsäng om så önskas. Det finns även en byrå.


Klicka här för att se en film som visar övervåningen.


Totalt finns det 6 täcken och lika många kuddar. 2 täcken är av dun-material medan 4 är syntetiska. Motsvarande gäller även kuddarna. Det finns en liten handduk samt en badhandduk till varje person.